Bønder for likhet

For noen uker siden ble Bastillen stormet av mange sinte bønner, ikke lenge etter begynte mange andre bønner å gjøre det samme. de begynte å storme gårdene til adelsmenn å true familiene deres, For å få rettighetene sine.

-de kom in på gåren min å holdt familien min til fange, de sa at jeg ikke får se dem før imagejeg gir dem rettighetene sine, jeg orket ikke å se familien min lide så jeg gikk med på kravene. Sa Fredrik G. En rik og mektig adel veldig misfornøyd.

De siste dagene har flere bønner stormet flere gårder og truet familiene til eierene, å vær gang har eierne måtte godtatt kravene til bønene. Alle bønnene har de sammen kraven, at de skule si fra seg alle privilegier.

Nylig har det blir rapportert om et drap på en herregård, vi tror at det kan være bøndene som har drepte alle på gårdene fordi de ikke god tok kravene til bøndene. Dette har vært til en stor skrek for de adelig, mange har godtatt kraven til bønnene før de rakk å komme til gåren.

– det var brutalt å drepe de på gåren til de som ikke godtok kraven våres, men det var nødvendig for at de andre forhandlingene skule gå mere smurt, som denne gåren vi skule besøke her i går. Han godtok kraven før vi rakk å banke på døra. Sa en glad bonde som velger å holde seg anonym.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.