NOEN SOM HAR SETT KONGEFAMILIEN?!

NOEN SOM HAR SETT KONGEFAMILIEN?!

image

Kongefamilien blir tatt på fersken. Foto: Polisen

Kongefamilien ble stoppet av polisen
etter at de var meldt savnet fra slottet.
De skal ha blitt stoppet sent i går kveld
da polisen stoppet grunnet en mistenksom
høy fart på hesten og vognen.

Arrestert
Kongefamilien skal ha blitt arrester sent i går kveld da polisen stoppet vognen grunnet en ganske høy fart. Polisen forteller at de ville spørre sjåføren av vognen om hvorfor han hadde en så veldig stor fart. Etter at de var ferdig med å ta en prat med sjåføren ville de være sikre om at passasjerene hadde det fint. De fikk et veldig stort sjekk da de så hvem som befant seg inne i vognen. Det var selveste kongefamilien! Familien ble arrestert på stedet og fraktet tilbake til Paris.

Uakseptert
Det hadde virket som om kongen hadde akseptert det som hadde skjedd, men slik var det ikke. Han hadde i virkeligheten ønsket å knuse revolusjonen. Får at dette kunne skje måtte han rømme landet og få militær hjelp. Dette gikk ikke helt som planlagt da de ble stoppet sent i går kveld. Da familien ankom Varennes etter en lang tur var det store menneskemengder som tok i mot de med iskald taushet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.