Klasseblogg 8B 2017

B- klassens blogg

Bastillen blir stormet

På tirsdag 14.juli 1789 ble Bastillen stormet av bøndene i Paris. Folk skreik og løp. Bønder med høygafler og andre redskaper sto utenfor Bastillen. Det var ikke mange soldater som forsvarte Bastillen. Når bøndene kom seg inn i Bastillen ble det helt kaos. Folk ble reddere, de løp mer, de stresset og skudd ble avfyrt. De fikk hjelp fra et par borgere i tredjestanden kom for å hjelpe og de sloss i kanskje 5 timer. Når bøndene kom ut igjen hadde de hodet til kommandanten satt opp på en stake.

4 Comments

  1. det var litt lite fakt men det var også mye

  2. Kunne sikkert skrive litt mere men veldig bra

  3. Jeg likte detta jeg, det var morsomt å lese det😘

  4. Kult med mye tekst

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2022 Klasseblogg 8B 2017

Theme by Anders NorenUp ↑