Marie Antoinette

Ludvig16. Var Frankrikes konge fra 1774 til 1792 han var en som likte kaker og festing, han ble født den 23 august 1754 og døde den 21 januar 1793. Han giftet seg med Marie Antoinette i 1770, an var den siste Frankrikes eneveldige konge. Han ble offer etter revolusjonen og han ble dømt til døden på grunn av en stemme. Ved kroningen i 1775 var Ludvig populær blant folket,

Frankrikes konge hadde nesten all makt, og kongen hadde slott i Versailles. Ludvig var den siste kongen under en revolusjon og den siste kongen i Frankrike, han fikk 3 barn med Marie Antoinette. Den eldste sønnen ble syk og døde den andre døde også. Til slutt var det bare en liten gutt som var igjen når moren og faren ble henrettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *