Sint og skuffet over grunnloven.

Sint og skuffet over  grunnloven.

Jeg leste i avisen, at vi har fått en ny grunnlov, og at den skulle være så bra. En ting jeg ikke skjønner er at de kan si at det gjelder for alle, når det fortsatt er sånn at det bare er de rike som har stemmerett. Heller har ikke en eneste kvinne stemmerett. Min mann har ikke stemmerett, fordi han ikke har mye penger. Så når halve befolkningen ikke har stemmerett så blir det fortsatt feil. Er det liksom det. Vi skryter at vi har fått en Grunnlov, men hva hjelper det når det går utover de fattige og kvinnene. Det med at alle har like rettigheter, det har fortsatt ikke blitt sånn. Nei, jeg syns de lover for mye. Jeg vet at dette ikke kommer til å hjelpe mye, kanskje det hjelper bittelitt men det er ikke mye.

Sint og skuffet dame.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.