En verden av emballasje

 

 

img_1580Vi så en filmen som handlet om hvor mye emballasje vi bruker for hvor skadelig det er for miljøet.

Emballasje er det som er rundt ting f. Eks frukt, der er det papp og plast for å beskytte frukten. Vi trenger emballasje for å beskytte de tingene vi kjøper.

Det finnes god emballasje og dårlig emballasje, hvis emballasjen er god en den miljøvennlig, den er nyttig og hinder matsvinn, men hvis emballasjen er dårlig emballasje er den forurensende og ødelegger miljøet. Eksempel på god emballasje er emballasje som er utenpå frukt og grønt for å hindre at frukten og grønnsakene ikke blir dårlige god emballasje kan være resirkuler bar emballasje f. Eks esker, bokser, flasker og poser . Dårlig emballasje er den emballasjen som er for eksempel rundt pc-spill o.l

Bruken av emballasje har endret seg fordi at omtrent alt må være innpakket og fint. Bruken har også endret seg fordi produsentene er så opptatt av penger og markedsføring at de ikke bryr seg om miljøvennlig emballasje