Konsekvenser for isbjørnene

 

img_1672

Dagens verden har en stor utfordring som det må gjøres noe med raskt. Hvis vi slipper ut mer co2 nå så ber vi om trøbbel. Det som skjer når vi slepper ut co2 er at drivhuseffekten slår til. Når det er så mye co2 i atmosfæren blir strålene om til varme. Det vil si at temperaturen øker sakte men sikker og det vi skje katastrofer.

En av katastrofene skal jeg snakker om nå. Den handler om at isen smelter når temperaturen stiger. Det som skjer når isen smelter er at havnivået vi stige. Steder som ligger lavt vil få store konsekvenser. Noen steder vil det være vann overalt, altså at stedet er under vann!!

Streder er enn ting, men når det går utover dyr begynner jeg å bli bekymret. Tenk at vi ødlegger for mange dur, spesielt isbjørnen. Den bruker isen for å skaffe seg mat og hvis isen blir borte blir det vanskeligere for isbjørnen å skaffe seg mat. I verste fall dør isbjørnen fordi det rett og slett blir for tøft.

img_1669